top of page

Κινέζικο: Που θα βρείς τις πιο λαχταριστές διευθύνσεις στην Αθήνα


Από: Ευα Φιλιπποπουλου


Δείτε που θα βρείτε τις πιο λαχταριστές διευθύνσεις για ξεχωριστό κινέζικο στην Αθήνα! Πάπια Πεκίνου, γλυκόξινο κοτόπουλο, αχνιστά dumplings, noodles με θαλασσινά και πικάντικες σως και όλες οι σπεσιαλιτέ της κινέζικης κουζίνας.

Εάν έχετε διάθεση για κινέζικο, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις για έξοδο και απολαύστε μαζί με την παρέα σας ένα ιδιαίτερο γεύμα κάτω από το φως των κεριών!


Furin Kazan

Κινέζικο


Το Furin Kazan σερβίρει αυθεντική ιαπωνική κουζίνα σε ένα σύγχρονη ρύθμιση σε δύο σημεία της Αθήνας. Ενα είναι σε βολική τοποθεσία κοντά στην πλατεία Συντάγματος, στην καρδιά της Αθήνα και το άλλο είναι στη γειτονιά του Περιστερίου.


Ιδανικό για όσους απαιτούν ένα γρήγορο ρυθμό της υπηρεσίας, προσφέρουμε γρήγορα

τροφίμων, βγάλτε και υπηρεσίες παράδοσης. Εκτός από τους κοινούς Ιαπωνικά πιάτα, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε την καλύτερη επιλογή από σούσι και sashimi που παρασκευάζεται από έναν έμπειρο Ιάπωνα σεφ.


Απόλλωνος 2

Αθήνα


Τηλ: 210 – 3229 170


China’s Fantasy


Κινέζικο


To κινέζικο εστιατόριο China’s Fantasy άνοιξε τις πύλες του το 1995 και από τότε έχει κρατήσει σταθερή ποιότητα και προσιτές τιμές. Σε αυτό το ιδιαίτερο κινέζικο εστιατόριο η φαντασία της κινέζικης κουζίνας συνδυάζεται αρμονικά με το ατμοσφαιρικό νεοϋορκέζικο bar-restaurant. Ο χώρος του είναι λιτός με μοντέρνα, μικρή αίθουσα, ζεστά χρώματα, χαμηλός φωτισμός και απαλή μουσική συντροφεύουν αυθεντικές γεύσεις και σπεσιαλιτέ της Κίνας.


Ο σεφ, γνώστης της παραδοσιακής κινέζικης κουζίνας βάζει όλη τη φαντασία και την εμπειρία του για να γευτείτε τα καλύτερα εδέσματα του μενού. Στο μενού μπορείτε να βρείτε σούπες, λαχταριστά spring rolls, τηγανητές γαρίδες, κοτόπουλο με κάσιους, θαλασσινά με τραγανά νουντλς είναι ενδεικτικά κάποια από τα πιάτα που θα σας ταξιδέψουν γευστικά μέχρι την μαγική Κίνα.


Καμπούρογλου Δ. 32, Αθήνα 115-25



Guo Emmanuel

Κινέζικο


Το Guo Emmanuel βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει να σας προσφέρει πολλά! Ο επισκέπτης του εστιατορίου μπορεί να γευτεί μεγάλη γκάμα από την κινέζικη κουζίνα όπως Τραγανά τηγανητά rolls με λαχανικά, Τηγανητά dumpings με χοιρινό, Φτερούγες κοτόπουλο με σάλτσα teriyaki, Σούπα καυτερή & ξινή, Φιλέτο ψητού τόνου, Κινέζικα μακαρόνια με λαχανικά ή κοτόπουλο, Ρύζι ατμού και φυσικά πάπια Πεκίνου.


Ο επικεφαλής της ομάδας του εστιατορίου είναι ο ιδιοκτήτης του Guo Emmanuel και με όλη του την ομάδα προσφέρουν αυθεντική κινέζικη κουζίνα. Ο σεφ του εστιατορίου έχει πολλά χρόνια ειδίκευσης στο sushi γ᾽αυτό μην παραλείψετε να το δοκιμάσετε σε όλες τις παραλλαγές του όπως sushi με σολομό, τόνο, με γαρίδα, καβούρι, χέλι αλλά και sushi combos.


Κυριακή έως Παρασκευή 12:30 – 01:00 Σάββατο 18:00 – 01:30


Λεωφόρος Δεκελείας 146, Νέα Φιλαδέλφεια 143-41

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page