top of page

Po’ Boys: Ο ναός του burger βρίσκεται στου Ψυρρή και έχει αέρα… Νέας Ορλεάνης


Αν έχετε όρεξη για ζουμερά burgers τότε είστε στο κατάλληλο άρθρο! Είναι λαχταριστά σιγοψημένα κρεατικά, burgers και απίθανες αυθεντικες νεορλεανέζικες συνταγές! Στου Ψυρρή, τα Po’ Boys , ετοιμάζουν για εσάς το καλύτερο streetfood της πόλης!


´Αμεσα ναι, πρόχειρα όχι! Σε αυτό το στέκι θα βρείτε αγαπημένες γεύσεις για burgers και όχι μόνο, καθώς η παραγγελία που θα κάνει ο πελάτης μέχρι να την γευτεί έχει φτάσει στο τραπέζι του, μόλις σε 5 λεπτά.



Τα Po’ Boys είναι οι πρώτοι και οι μόνοι στην Ελλάδα που σιγοκαπνίζουν κρέατα σε δικό τους αυτοσχέδιο Offset smoker και τα παρουσιάζουν καθημερινά στο αθηναϊκό κοινό σε διάφορες μορφές, burgers, po’boys και μερίδες.


Ζουμερά Burgers, τραγανές φτερούγες κοτόπουλου με καυτερή σάλτσα, καπνιστό λουκάνικο Andouille. Tο μενού γενικότερα έχει άφθονες επιρροές από την κουλτούρα του Αμερικάνικου Νότου. Ωστόσο δεν λείπουν γεύσεις από διάφορες κουζίνες όπως η Γαλλική, η Ισπανική, η Αφρικανική, η Ινδιάνικη και η Ιταλική).




Η πρώτη μεγάλη αναγνώριση ήρθε πριν από λίγες μέρες όταν και ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα BBQ της Ευρώπης για το 2019. Αν βρεθείτε στου Ψυρρή, κάντε μία στάση εκεί και θα καταλάβετε το γιατί…

Extra Tip: Στο Po’ Boys εκτός από τα καλοψημένα κρέατα αγαπάνε και την μπύρα! Εκεί θα βρείτε μια κάβα με πάνω από 40 ετικέτες από ελληνικές μικροζυθοποιίες. Τώρα το καλοκαιράκι μία παγωμένη μπυρίτσα μαζί με ένα λαχταριστό burger είναι ότι πρέπει!


Πληροφορίες:


Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, ΨυρρήΤηλ. 210 3234672www.poboysbbq.gr

18 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page