top of page

Μετατρέψτε ένα Wasa Cracker σε μεσημεριανό γεύμα 5 λεπτών, 10 τρόποι




Γνωρίζετε τα κράκερ Wasa; Αυτά τα τραγανά ψωμάκια ολικής αλέσεως είναι ένα ήπιο αλλά ανθεκτικό κράκερ γήινης γεύσης. Και αυτό ακριβώς τους καθιστά την ιδανική βάση για μεσημεριανό γεύμα. Σκεφτείτε αυτούς τους συνδυασμούς κράκερ σαν σάντουιτς ανοιχτού τύπου, έτοιμα σε δύο λεπτά.


Εδώ είναι 10 εύκολοι και νόστιμοι τρόποι για να μετατρέψετε οποιοδήποτε είδος κράκερ Wasa (ή άλλο στυλ ή μάρκα αλμυρού κράκερ) σε μεσημεριανό γεύμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι τρία καθημερινά συστατικά.



Hummus + αγγούρι + Σπόροι σουσαμιού

Απλώστε σε ένα παχύ στρώμα του αγαπημένου σας χούμους, χρησιμοποιήστε τον αποφλοιωτή λαχανικών σας για να ξυρίσετε μερικές φέτες αγγουριού και στη συνέχεια πασπαλίστε με σουσάμι. Συστατικό μπόνους (αν το έχετε βολικό): ένα μικρό πασπαλισμένο καπνιστό πάπρικα.



Κατσικίσιο τυρί + φρέσκα σύκα + βαλσάμικο

Για εκείνες τις στιγμές θέλετε κάτι πιο γλυκό. Απλώστε σε ένα στρώμα από κατσικίσιο τυρί, πάνω με φρέσκα σύκα σε φέτες και ψιλοβρέψτε σε λίγο βαλσάμικο λούστρο ή ξύδι.



Μουστάρδα + Proscuitto + Cornichons

Ξεκινήστε προσθέτοντας ένα λεπτό στρώμα μουστάρδας ολικής αλέσεως και, στη συνέχεια, συμπληρώστε με proscuitto ή οποιονδήποτε τύπο αγαπημένου κρέατος και ολοκληρώστε το με λίγα cornichons.



Φέτες μοτσαρέλα + ντομάτα + βασιλικό

Η λύση επιδιόρθωσης σαλάτας σας. Γεμίστε το κράκερ σας με λεπτές φέτες ώριμης ντομάτας, κρεμώδη μοτσαρέλα και σγουρές λωρίδες φρέσκου βασιλικού σε φέτες.



Ricotta + Ψητή μελιτζάνα + Sumac

Εάν κάνετε μια μικρή προετοιμασία, αυτό το κράκερ σας ανταμείβει πολύ χρόνο. Κόψτε μια μικρή μελιτζάνα στο μισό κατά μήκος, τοποθετήστε την πλευρά σε ένα ταψί, βουρτσίστε την κομμένη πλευρά με ελαιόλαδο, πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε στους 180 ° C για 30 λεπτά. Με ένα κουτάλι απλώστε ένα παχύ στρώμα κρεμώδους ρικότα πάνω από το κράκερ, πάνω με τη μελιτζάνα (ζεστό ή παγωμένο) και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με ένα ξεσκόνισμα σουμάκ. Φυσικά μπορείτε να παραλείψετε το ψήσιμο της μελιτζάνας και απλά να αγοράσετε λίγο μπαμπά ganoush και να το τοποθετήσετε στην κορυφή.


Κρέμα τυριού + καπνιστός σολομός + κάπαρη

Αυτό το κλασικό σύνθετο δεν θα πάει ποτέ εκτός στυλ. Ξεκινήστε με ένα πλούσιο τυρί κρέμας, ολοκληρώστε με μερικές φέτες καπνιστού σολομού και τελειώστε με μια κουταλιά κάπαρη με άλμη.



Βούτυρο καρυδιού + μήλο + μέλι

Ααυτό το κλασικό κράκερ διαθέτει ένα παχύ στρώμα από το αγαπημένο σας βούτυρο με καρύδια, μερικές φέτες μήλου και ένα ψιλό γλυκό μέλι. Προσθέστε ένα πασπαλίζοντας κανέλα ως συστατικό μπόνους εάν έχετε στο μυαλό σας μηλόπιτα.



Χτυπημένη φέτα + ραδίκι + αγγούρι

Αυτός ο συνδυασμός χτυπά όλα τα υψηλά σημεία: φρέσκο, κρεμώδες, τραγανό και αλμυρό. Ξεκινήστε με ένα πλούσιο στρώμα κτυπημένης φέτας, στη συνέχεια ολοκληρώστε με τραγανά ραπανάκια σε φέτες και στρώστε λίγο δροσερό ξυρισμένο αγγούρι.



Tzatziki + Scallions + τραγανό ψητά ρεβίθια

Η φράση δροσερή ως αγγούρι παίρνει ένα εντελώς νέο νόημα με αυτό το κάλυμμα Wasa. Απλώστε σε ένα παχύ στρώμα τζατζίκι και μετά γεμίστε με φέτες κρεμμυδάκια και τραγανό ψητά ρεβίθια.


Γαλοπούλα + Brie + Apple

Μεταμορφώσαμε το αγαπημένο σάντουιτς της Ariel σε τελειότητα Wasa cracker: μερικά κομμάτια γαλοπούλας σε φέτες, κρεμώδες τυρί Brie και τραγανές φέτες μήλου. Δεν μπορείτε να φάτε το σάντουιτς σας χωρίς μουστάρδα ή μαγιονέζα; Προχωρήστε και απλώστε λίγο πάνω από την γαλοπούλα.

55 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page