top of page

DIY : Πώς να φτιάξετε Χριστουγεννιάτικο στεφάνι εύκολα και απλά!




Δείτε πόσο γρήγορο και εύκολο είναι να φτιάξετε αυτό το DIY στεφάνι από κόκκινο μούρο για την εξώπορτά σας. Ιδανικό για τα Χριστούγεννα και αρκετά όμορφο για να κρατάτε έτσι όλο τον χειμώνα.


Το έντονο χριστουγεννιάτικο κόκκινο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα για να διακοσμήσω τις γιορτές. Πέρυσι έφτιαξα ένα έντονο κόκκινο στεφάνι με πομ πον για την εξώπορτά μας και φέτος θα απολαύσουμε ένα όμορφο κόκκινο στεφάνι από μούρα ως μέρος της γιορτινής μας διακόσμησης.


Αυτό το στεφάνι φαίνεται τόσο χαρούμενο και παρόλο που πιθανότατα μπορείτε να βρείτε ένα παρόμοιο στα καταστήματα για να το αγοράσετε, αυτό διαρκεί μόνο λίγα λεπτά για να το φτιάξετε και είναι πιθανώς λιγότερο ακριβό από ένα στεφάνι που αγοράσατε από το κατάστημα.


Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών (που σημαίνει ότι εάν κάνετε μια αγορά αφού κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για εσάς, αλλά θα κερδίσω μια πολύ μικρή προμήθεια. ) δηλαδή ως Συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πλήρη πολιτική μου αποκάλυψης.


Το μόνο που χρειάζεστε είναι μίσχοι από κόκκινα μούρα ή κλωνάρια μούρων και ένα στεφάνι από κλαδάκια. Ίσως έχετε ήδη αυτό το στεφάνι στο απόθεμα χειροτεχνίας σας. το έκανα.







8 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page